Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το launch lineup του Google Stadia

*
Λίγες μέρες πριν το λανσάρισμα του Google Stadia, μάθαμε ποια παιχνίδια θα συνοδεύουν την υπηρεσία από το πρώτο δευτερόλεπτο λειτουργίας της. Η λίστα περιλαμβάνει τα Assassin’s Creed Odyssey, Destiny 2: The Collection, GYLT, Just Dance 2020, Kine, Mortal Kombat 11 , Red Dead Redemption 2, Rise of the Tomb Raider, SAMURAI SHODOWN, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, Thumper και Tomb Raider: Definitive Edition.

Η αρχική αυτή δωδεκάδα πρόκειται να συμπληρωθεί με ακόμα 14 τίτλους έως το τέλος του 2019, όπως τα Borderlands 3, Final Fantasy XV και Metro Exodus. Όπως έχει ανακοινώσει η Google, o κατάλογος αυτός θα εμπλουτίζεται συνεχώς. Σας θυμίζουμε οτι το Google Stadia θα λανσαριστεί στις 19 Νοεμβρίου 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*